Raminta Gudėnaitė

Raminta Gudėnaitė

Sveiki, mano vardas Raminta Gudėnaitė, esu Carolina makeup studio komandos narė Vilniuje. Dirbu makiažo ir šukuosenų srityje nuo 2013 metų. Savo veiklą pradėjau nuo makiažų, o po apytiksliai 3 metų pradėjau daryti ir šukuosenas ir tai man labai patinka.

Esu kūrybiška - todėl jaučiu, kad šioje srityje save realizuoju. Mano darbas labai įvairus - dažnai dirbu fotosesijose, dėstau apie makiažą ir šukuosenas, bet pagrinde dirbu su nuotakomis ir kitais individualiais klientais. Taip pat turiu nemažai patirties su įvairiais filmavimais, mados renginiais, reklamomis, teatru, žurnalais ir su įvairiausiais kitais projektais. Savo darbe itin branginu pažintis su įvairiais nuostabiais žmonėmis - nuotakomis, fotografais, stilistais, modeliais, dizaineriais, aktoriais, daininkais, verslo žmonėmis ir daug kt.veiklų atstovais. Visi žmonės įkvepia ir motyvuoja, skatina tobulėti.

Dirbdama su klientais stengiuosi pabrėžti žmogaus individualumą! Nemėgstu šablonų, todėl visada atkreipiu dėmesį į žmogaus išskirtinumą.. Mano darbe dažnai tenka nuraminti, padrąsinti, patarti, įkvėpti pasitikėjimo savimi ir kt. Džiaugiuosi matydama klientes išeinančias su šypsena ir pasitikinčias savimi.

Grįžti