Darija Eden

Darija Eden

Darija Eden yra “Beauty skill” pratimų komplekso kūrėja, sertifikuota veido jogos bei fitneso meistrė, sukaupusi 3 metų patirtį šioje srityje. Darija taip pat yra profesionali makiažo meistrė, dirbanti 12 metų grožio sferoje. “Grožis yra kompleksiškas. Mes galime darytis makiažus, tobulintis pas plastikos chirurgus, darytis įvairias grožio injekcijas, aš nesu nei prieš vieną iš šitų procedūrų, kai yra saikas. Tačiau viskas prasideda nuo mūsų natūralaus kūno ir kasdienės jo priežiūros, kaip ir gero makiažo rezultatas prasideda nuo tvarkingos odos, jos drėgmės balanso bei reljefo. “Beauty skill” yra unikalus kompleksas, kuris yra skirtas puoselėti jūsų grožį kasdien, jam nereikia specialaus pasiruošimo, o atlikti galite bet kur: namuose, atostogų metu bei jums patogiu laiku” teigia Darija Eden.

Vizažu susidomėjau netyčia, tuo metu dar studijavau psichologiją, bet nusprendžiau pasimokyti ir kosmetikės-visažistės profesiją. Menas, mada, darbas su įvaizdžiu, žaidimai su stilium visada mane labai traukė. Pirmuosius makiažus pradėjau kurti fotosesijoms, o po to savaime atsirado ir klientės, kurios norėjo makiažų įvairioms progoms. Pradėjau tobulintis pas kitus meistrus, vaikščiodavau į užsienio meistrų seminarus.

Prieš 6 metus pradėjau dirbti su įvairiais klientais bei fotografais Italijoje, kur stilistika vėl skiriasi nuo Lietuvos. Todėl šiuo metu dirbu dviejose šalyse Lietuvoje ir Italijoje.

Tendencijos nuolat keičiasi, kosmetika tobulėja, poreikiai tampa vis didesni, todėl šioje profesijoje sustoti negali niekada. Kasmet tobulinu savo žinias online kursuose. Nuolat atsinaujinu kosmetikos priemones, be galo mėgstu išbandyti kažką naujo.

Man ypač svarbu kad makiažas atrodytų moderniai, skoningai ir prabangiai, tai mano vizitinė kortelė.

Grįžti