Deimantė Dirsė

Deimantė Dirsė

Sveiki, esu Carolina makeup studio vizažistė, bei modernių šukuosenų meistrė Deimantė. Dar kitaip - Deimakeup. Šiuo pavadinimu mane galite rasti Instagrame, kuriame dalinuosi naudingais patarimais, naujausiomis tendencijomis ir viskuo, kas aktualu Jums.

Trumpai apie tai, kaip prasidėjo mano makiažo kelias.
Jau virš 12 metų dirbu mados industrijoje, su garsiais pasaulio madų namais Niujorke, Italijoje, Barcelonoje. Ir prieš maždaug 8 metus, stebėdama, kaip gražiai ir lengvai, atrodė vos keliais špetėlių mostelėjimais paryškina mano gražiausius bruožus - nutariau tai išbandyti pati.

Stebėdama tą meniškumą, dirbdama su daugybę makiažo meistrų iš viso pasaulio (tarp jų ir PathMcGrath) sėmiausi kuo daugiau inspiracijos ir informacijos.
Nors į visą tai žiūrėjau tik ,kaip į hobį, vėliau supratau, kad vaikystėje labai patikęs abstraktus piešimas akvarele - virto į makiažo meną. Kai galiu laikyti šepetėlį rankoje, pasinerti į spalvas ir gražinti moteris. Vėliau sekė rimtas ir ilgas darbas, praktika, seminarai, mokymai gyvi ir online ir dar iki šios semiuosi idėjų ir mokausi iš pasaulyje gerai žinomų vizažistų.

Todėl labai lauksiu Jūsų švelniam “glow” tipo makiažui, ar spalvotam “fashion” makiažui, moderniai šukuosenai ar individualiems mokymams.

Grįžti